Svart och vitt.

Jävla skitliv. Att de kan gå från glad och taggad till ledsen, sårad och besviken på två av dom tre viktigaste delarna i ens liv inom loppet av 50 minuter. Gårkvällen var en av de värsta på länge. Det är sånna gånger man verkligen uppskattar sina föräldrar som alltid finns där, vad som än händer.
Den tunga känslan har hängt kvar även idag och blivit ännu värre nu ikväll.. Är nere, trött och lite lätt förvirrad faktiskt, vet inte vad som ska hända eller vad jag ska göra riktigt, men de löser sig säkert, brukar ju alltid göra de.

Äntligen helg!

Alltså gårdagens film, så Himla bra!! Såg alltså Fast And Furious 6 med Ola, Anton, Nylle, Jocke och Jonte. Satt och hoppa i stolen för att den var så bra, spännande och rolig. Nu är de bara ett års väntan till nästa film igen. 
Idag spenderar jag hela dagen på arbetsförmedlingen, det är jobbchans så jag sitter i kö och väntar. Har nu suttit i snart fyra timmar och det är fortfarande 16 stycken före mig, inte så kul när vädret är helt amazing ute och jag har en buss som går om 50min som jag tänkte hinna med.. Fast det är ju fett värt de om jag får jobbet! 
I afton bär det iaf av till fällfors., hoppas på en varm sommarkväll ute med massa fina människor, får helt enkelt se vad som händer. 

Vart tog tiden vägen?

Den här veckan går så himla snabbt! Måndag var jag och min bror på stan och köpte lite presenter och kollade på kläder till han. 
Tisdag efter matten mötte jag upp Elin, Frida och JuliaJon vid älven för häng i solen. sen på kvällen mötte jag Julia i Byske för tennis, promenad, glass och en massa prat, hur trevligt som helst! 
Igår följde jag min bror på lägenhetsvisning, stor, öppen och ett riktigt kök.. Fett lyxigt! På kvällen bar det av till Byske igen för att fira pappa som fyllde år. Släkt och vänner kom så vi fikade, pratade och jag bjöd på gotårta. Riktigt trevligt! Sen åkte jag med Maja som övningskörde hem till stan, riktigt duktig måste jag säga, var inte rädd en gång, haha. 
Ikväll blir det bio med ett gäng grabbar, fast and furious 6 ska vi se, som jag längtat!!

Fantastiska helg!

Har haft så otroligt underbar helg! Lördag steg vi upp halv5 för att fara till norska gränsen och köra skoter. fjäll, sol och en massa snö! Så himla härlig dag, bara njöt. Har längtat efter skoter i fjällen hela vintern så de var väl lite på tiden. Kom hem till sommaren vid 8 på ikvällen, röda och fina (läs brända kräftor) och begav oss mot stan, jag hängde med brudarna och såg Eurovision medan Ola, Ola och Anton festade. Helt amazing dag!!
Söndag vaknade vi upp till sommar, tog rulle med oss till stugan. krattade, tog ut bryggan, solade och bara hade de hur bra som helst i lugnet som alltid infinner sig där. Sen tog jag även första doppet för i år och avslutade dagen med grillat.

Rätt stora kontraster mellan de två dagarna, ena snö och andra sommar.. Men hela helgen har det varit fantastiskt väder och känner bara hur nära och bra den här sommaren kommer bli!

Sommarkänslor!

Två veckor har gått sen jag skrev sist och jag fattar ingenting., hur kan tiden rusa iväg så? Har iaf jobbat, pluggat och varit sjuk sen sist så det har väl varit lite full rulle! Senaste dagarna har varit helt fantastiska.. Är vädret bra mår Lisa bra. Ganska sjukt hur väderstyrd man kan vara egentligen men jag får verkliga lyckorus när solen är framme och luften är varm.. Antar att det är för att man känner hur sommaren närmar sig, Så himla härligt, kan knappt bärga mig!! Känner på mig att sommaren kommer bli helt fantastisk. Sol, värme, stugan, vänner, festivaler och långa sommarkvällar! Har massa planer och hoppas verkligen att dom blir av. Blir så taggad av att tänka på de!

Idag har jag iaf suttit i solen på morgon och sen jobbat 11-20, efter det har jag och mamma skickat en beställning på sommarkläder, får väl se hur det går.. Börjat fundera på solglasögon också, måste fixa med styrka men känns inte jättekul att lägga ner dom pengarna, men de är ju välbehövligt! Har börjat vänja mig vid mitt röda hår nu också, helt okej ser de faktiskt ut ändå.
Nu ska jag sova, jobb 9-18 imorgon och sen är de en efterlängtad helg!

Hej!

Nu var det väldigt längesen sist igen. Har min första dag på en allmänförberedande utbildning idag, för att repetera matte2 innan jag börjar matte3 till hösten, känns bra att komma igång med hjärnan lite igen faktiskt!! Sitter just nu ute i solen på lunchrast.
Helgen har varit riktigt bra, fredag blev de jobb sen grillat, lördag var det fest med en hel massa folk i fällfors för att fira Tina och Mia som fyllde år, så himla kul fest!!! Och är så himla glad att dom är så trevlig och lätta att umgås med, känner mig som en i gänget ju, riktigt kul!! Gårkvällen spenderade jag hos kusinerna, blev bjuden på middag och blev friad i efterskott, så himla bra kväll de me, bara umgås med dom!! Ikväll ska jag hem och hälsa på familjen också, de blir nog bra, puss så länge!!

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0