Småkraffs.

Jobbade tisdag till lördag förra veckan. Lite bittert med tanke på att ena gänget var i Sorsele i en stuga, fiskade, chillade och bara umgicks medan de andra gänget var i Göteborg på summerburst. Lite lätt bitter över att se alla bilder på insta medan man själv måste jobba.. Ångrade endel att jag inte följde faktiskt.. Men lördagkväll och söndagen blev i alla fall bra!
For till fällfors efter jobbet, åkte inlines och sen for vi till stugan för att grilla korv, äta jordgubbar och meta. Fick några stora rackare. Tillbaka till fäll för att sova och på söndagen tog vi rulle med oss, solade, badade och grillade till lunch. Lyckades till och med få ner rulle i vattnet frivilligt!
På afton for jag hem för att spela den årliga golfen med familjen och äta middag på golfrestaurangen. Gick bra att spela den här gången också, blev inte förbannad en enda gång!

Onsdag idag, tränat måndag, tisdag och ska he mig iväg även ikväll.. Annars gör jag inte så mycke, är rätt less och ledsen på mitt liv just precis nu faktiskt.. Tråkigt värre.

.

Crying doesn't show that you're weak, it shows that you've been strong for too long.

Fina helg!

Den här helgen har varit så himla bra! Fredag åkte jag till fällfors där vi åt tacos, gick med hundarna och sen hälsade på Mican och Robin. Pratade, såg lets dance och dansade Wii, sjukt kul va de! 

Lördag packade vi mat och rulle för att bege oss till stugan. Pressade hela dagen, klippte gräs och på kvällen for vi på en mettur som slutade med halstrad abborre i öppenspisen sen, himla mysigt!

Söndag vaknade vi till regn, så lämnade stugan, och rulle i fäll för att bege oss till Piteå för lite äventyrsbad, sen till stan och grilla till middag innan vi tog inlinesen för en kvällstur i solen med ett stopp för glass på bryggarbacken. finfina sommarkväll!!

 

I afton har vi varit och sett på studentbalen här i stan, så himla fina dom är studenterna, blir ju sugen på gå en gång till! Sen har jag och Elin kört igenom kroppen på ett styrkepass.

 

Nu är det dags att sova, viktigt intervju imorn.

 

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0