Summerburst!

 
Veckan har bara sprungit förbi, jobbat, tränat och fixat inför Göteborg är vad jag gjort.
Just nu sitter jag på tåget mellan Stockholm och Göteborg för en helg med en massa house, folk och roligheter med mina fina vänner, kommer bli så himla kul!

Morsdag

Tog sovmorgon idag, gjorde inte vidare mycket innan jag åkte till Byske för att fira mamma och mormor på morsdag. Smörgåstårta och fika, som vanligt himla trevligt. Min mormor är helt fantastisk, så himla gullig, glad och rolig, hoppas att jag blir precis som hon när jag blir gammal!
Efter det planterade jag om lite blommor, sen satte jag och mamma lite frön. Känns så himla bra att plantera egna grönsaker och kul är det också att pyssla på med. Nu ska jag rensa lite bland bilder sen är det sova som gäller, ny vecka imorn!
 

Bra Lördag!

Har spenderat dagen i Luleå med Julia. Shoppat, ätit go-lunch och pratat i massor. Riktigt bra dag med min finfina vän! Var helt slut när jag kom hem så kvällen har spenderats i soffan, skönt att göra ingenting ibland också!

Torsdag Fredag

I Torsdags åkte jag Julia och Matilda till Nyland för att hänga med Elin. Vi solade, fikade och gick en promenad. Riktigt trevligt!
På afton for jag och Anton och handlade present till pappa som fyllde år och till mamma till morsdag. Sen bar det av till stugan för att fira pappa med ännu mer fika och tårta. Riktigt trevligt att träffa släkten, dom är så himla fina!
 
 
I Fredags jobbade jag 8-15. Ola hämtade mig efter jobbet och vi åt tacomiddag innan jag, Frida och Jenny gick och röstade. På kvällen gav vi oss ut på en inlinestur i de fantastiskt härliga vädret som slutade i Kåge tur och retur. Riktigt härligt och riktigt trötta innan vi var hemma igen. Men en riktigt bra sommarkväll som avslutades med jordgubbar, glass och grädde!
 
 
 

Fina dag!

Efter löpturen mötte jag upp Elin på stan och vi begav oss till sjungande för att sola i de fina vädret, när solen gått i moln tog vi en sväng på stan innan Elin skulle iväg på möte, mycket trevlig dag!
Ikväll när solen kommit fram igen gick jag och frida en promenad runt broarna och åt glass på bryggargatan, alltid lika trevligt och vi har jämt så himla mycke att prata om! Finafina vän. 
När jag kom hem från promenaden hade Ola kommit till stan så vi for ut på en liten sväng på inlinesen, så himla härligt att åka, känna fartvinden i håret och bara rulla fram. Har varit en himla bra dag med en massa fina personer och precis som jag hoppas att resten av sommaren kommer bli!
 
 
 
 

God morgon onsdag!

Ledig dag idag och det är redan 22 grader och klarblå himmel. Ska äta en gofrulle framför nyhetsmorgon, slänga igång tvätten och sen bege mig ut på en löptur. Känner på mig att dehär kommer bli en riktigt bra dag!
 

Long time no see!

 
 
Satt och läste igenom gamla inlägg på vägen till jobbet i morse, himla kul/ intressant att läsa om vad man gjorde och hur livet såg ut för ett ca ett år sen. Blev därför taggad på börja om att skriva lite. Dock oklart om jag kommer lyckas med det, är inte riktigt den som tycker det känns värt att lägga tid på sånt här, eller så är jag helt enkelt för lat, men men.

Sen sist har jag varit i Thailand men fina Fredrika, börjat jobba heltid på Konsum och förra veckan spontan åkte jag och Ola till Turkiet som var över förväntan. Annars så känns livet rätt kul just nu.. Har hittat tillbaka till Julia lite, uppskattar verkligen tiden med mina kompisar och längtar efter att hänga med dom, har hittat "lagom" vad gäller träning och mat.

Att sommaren verkligen är på gång gör inte saken sämre. Varmt ute, blir grönare och grönare för varje dag och lukten av sommar. Blir så himla taggad på tiden som kommer med båtturer, tennis, löpturer, grillkvällar, festivaler, sol, bad och sommarstugor. 

Tog en löptur igårkväll och fick ett riktigt lyckorus under hela turen. Kändes som en riktig sommarkväll, precis lagom varmt och ljust trots att klockan var närmare 21. Efter jobbet idag har jag och Frida hjälpt Jenny att bygga ihop hennes nya byrå, sen blev vi bjudna på middag också, riktigt trevligt!

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0