Time changes.

Även om jag egentligen borde va sur och bitter idag för att regnet öser ner och jag sovit alldeles för länge så är jag himla glad. Glad över mitt liv just nu. Har äntligen en alldeles egen lägenhet, umgås med mina finfina vänner mer än på väldigt länge, har den finaste pojkvännen och härligt skön släkt och familj. Är också glad över att jag verkligen tänker på och uppskattar allt jag har, att jag inte låter de äckliga vädret styra över mitt humör, som jag så många gånger tidigare gjort.

Love life

Gårdagen bjöd på shopping i Umeå, födelsedagsfirande av min käre morfar och inflyttningsfest. Fin dag. Mormor och morfar är så himla söt, och mina vänner är så himla fina.
Idag startade dagen med en promenad med Elin, sen fixade jag lite i lägenheten innan jag och Frida for ut på en cykeltur i det härliga höstvädret, riktigt skönt. Ikväll har jag och hjärtat mitt lagat god mat tillsammans och snart börjar Beck. fina fina dagar och jag trivs så himla bra just nu!!

Fina människor

Hade ledig dag igår. Rände runt på stan med Julia och inhandlade diverse saker till lägenheten bland annat. Brodern min kom på middag innan hockeyn, följde med en liten bit i de långa tåget upp till ladan. Lite sjukt va intresserad vissa är, helt galna. Körde ett riktigt tungt bodypump pass med Frida sen, de känns i kroppen idag om man säger så. Igår orka jag knappt hålla ihop telefon till örat, heeh. Dagen avslutades med lite mys med pojken min. Bra dag! Kan inte säga annat än att jag trivs riktigt bra i stan.

Idag blir de jobb 10-20, sen får vi se hur jag riktigt ska lösa helgen.

Sep. 13, 2012

Hej!

Min alldeles nya blogg. Kommer nog mest skriva vad jag tycker och tänker här, kanske lite vad jag pysslar med, bilder och sånt. Mitt liv helt enkelt.
Välkommen!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0