Depp.

Åh ångest. Fattar inte vad de är med mig. Ont i magen, gråt i halsen, ensam och jävlig..
Sitter ensam i min lägenhet, lägenheten jag va så himla glad över och trivdes helt fantastiskt i, nu vill jag inte vara här själv, blir uttråkad, stressad och illamående.. Vet aldrig hur jag jobbar, vet aldrig hur dagen ska bli och de är så himla jobbigt för mig.
Just nu skulle jag bara vilja ha ett hus, hundar, skoter och bara va ute hela dagarna, ha ett fast jobb så man kan planera dagarna och bo med min fina pojkvän dom gör mig så himla glad.. Allt är bara för tyst och ovisst just nu och Näe!

Ska nog ta mig en promenad nu iaf, endorfiner brukar få mig att må bra, sen åker jag nog till byske ikväll, till mamma och pappa.. Sen ber vi till gudarna att jag får jobbet jag sökt!!

Tankar om självkänsla och lycka

Jag har en tavla hemma med mitt favoritcitat "happiness is not a destination, it is a way of life", och det är så himla sant!
Jag har vänner som konstant snackar träning, mat, sin kropp, om att vara snyggast på festen och allt sånt där. Det är alltid en strävan efter den perfekta kroppen, den perfekta festen eller den godaste maten. Om känslan av att man aldrig riktigt duger. Jag har själv varit där, med tankar som "jag är för blyg, vågar inte prata med någon" "jag är tjock" "jag är ensam" "måste få högsta betyg" "ingen vill ha mig".

Grejen är den att man faktiskt inte blir lycklig av att tappa dom där kilona, träffa pojken eller få högsta betygen, jag har provat. Allt handlar om att faktiskt trivas med sitt liv och framför allt sig själv. Inse att man duger, man kan inte vara bäst på allt jämt. Jag kanske inte har en pojkvän, men jag har superfina vänner. Eller så fick jag inte alla rätt på proven, men jag tröstade en ledsen vän idag, jag är alltså en bra vän. Det handlar om att se och uppskatta det fina i livet, istället för att jämt sträva efter något bättre, för något bättre finns det alltid, och jakten kommer aldrig sluta. Så bestäm dig, bestäm dig för att älska livet, älska digsjälv och börja tänka på allt du faktiskt har istället för vad du inte har, då blir man lycklig.

Och hur du kan göra? jag skrev "brabok" varje kväll, plus att jag åkte iväg och jobbade en vintersäsong vilket fick mig att växa enormt och faktiskt förstå att jag kan och jag vågar!

I braboken skriver du tre bra saker du gjort idag, tre saker du är glad över och tre saker du längtar efter.
EX.
Bra idag:
hjälpte sven med läxan - omtänksam
vilade min slitna kropp istället för att träna - hälsosam
kom i tid till jobbet - ordningsam

glad över:
att vi åt min favoritmat till middag
att jag har någonstans att bo
att vintern är här

längtar efter:
sovmorgon
helgens fest
slappa i soffan och se film hela dagen

Jag hoppas att din självkänsla kan växa med hjälpa av det här, precis som min gjorde! För ett och ett halvt år sen skulle jag aldrig ha suttit på bussen och börja tänka på allt fint jag har i mitt liv som jag gör nu. Då satt jag och grävde ner mig i negativa tankar istället, vilket är väldigt jobbigt och bara tar på krafterna. Tänk istället positivt och du kommer märka skillnad, för allt kan kännas lättare bara du vill och kämpar för det.

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0