Julmys och träningspepp!

Hej! alltså December, helt fantastiskt! Lyckan morgonen första december efter att ha sett Julkalendern, sovit lite extra och sen komma upp till vitt och mysigt ute men massa snö fulla marken och på trädgrenarna! Minns inte hur många år sen det var snö på skyltsöndag, julmarknaden och första advent. Det tillför verkligen med julstämning och myset som alltid borde finnas hela december!
Har det riktigt mysigt i lägenheten, trivs så bra! julgardiner, juldukar, julblomma, tomtar, stjärna, och adventsljus tar upp min lilla etta. Bakade lussebullar och julgodis förra helgen också. Sockerfria tryfflar, rockey roads och extra saftiga bullar med mindre socker. Hur bra och gott som helst! Heh ni kanske förstår att jag fulkomligt älskar julen.
Igår och idag har jag gjort mina första träningspass på några månader och så himla skönt de är att vara igång igen. Även om min kropp just nu är väldigt ond och jag ber till gudarna att jag tar mig upp ur sängen imorn, haha!  Nu håller vi tummarna att jag slipper förkylning och inte jobbar allt för sent så jag hinner med i alla fall tre pass i veckan. Jag blir så himla pigg och glad av träning, plus att jag hinner träffa mina fina vänner lite mer då alla hänger på gymmet.
Nu är det puss och gonatt som gäller, i morgon vankas lite shopping med Julia och Elin och kanske träning om jag hinner, Natti!
 

liizh.blogg.se

22år. Tjej. Skellefteå. Träning. Vänner. Pojkvän. Inredning. Bilder.

RSS 2.0